SPENÓTOS-MOZARELLÁS-FETÁS CSIRKEMELL

 Hozzávalók:

250 g spenót nyersen
4 db egész csirkemell
125 g mozarella light
100 g feta
2 db tojás
rizsliszt


Elkészítés:

A nyers spenótot forró, sós vízbe tesszük, majd kb. 2-3 percig főzzük.

Miután kiszedtük a vízből lecsepegtetjük, szárazra töröljük, felaprítjuk.

Megmossuk a csirkemellet, szárazra töröljük és vágunk bele egy nyílást.

Keverjük össze a spenótot a mozarellával, és a fetával. Egy darabos de formázható állagot kapunk. Ezt töltsük bele a csirkemellbe.

Ezután forgassuk bele a megtöltött mell filéket a felvert tojásba, majd a rizslisztbe.

Ezután tegyük tepsibe, fedjük le alufóliával. 
tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe 25 percre. 
Ha letelt az idő vegyük ki, és fólia nélkül süssük tovább 15 percet.
Ennyi idő alatt a csirkemell átsül rendesen, és már csak 5 percet kell pirítani.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sütőtök krémleves, naranccsal.

PAPRIKÁS KRUMPLI (LIGHT)

Kruton