SPENÓTOS-MOZARELLÁS-FETÁS CSIRKEMELL
Hozzávalók:
250 g spenót nyersen4 db egész csirkemell
125 g mozarella light
100 g feta
2 db tojás
rizsliszt
só
Elkészítés:
A nyers spenótot forró, sós vízbe tesszük, majd kb. 2-3 percig főzzük.
Miután kiszedtük a vízből lecsepegtetjük, szárazra töröljük, felaprítjuk.
Megmossuk a csirkemellet, szárazra töröljük és vágunk bele egy nyílást.
Keverjük össze a spenótot a mozarellával, és a fetával. Egy darabos de formázható állagot kapunk. Ezt töltsük bele a csirkemellbe.
Ezután forgassuk bele a megtöltött mell filéket a felvert tojásba, majd a rizslisztbe.
Ezután tegyük tepsibe, fedjük le alufóliával.
tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe 25 percre.
Ha letelt az idő vegyük ki, és fólia nélkül süssük tovább 15 percet.
Ennyi idő alatt a csirkemell átsül rendesen, és már csak 5 percet kell pirítani.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése